Anne-jolijn Berg

divider

Anne-jolijn Berg (27 jaar oud & afkomstig uit Nijmegen) is een make-up artist die te boeken is voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachten. Haar kracht zit naast passie en gevoel voor het vak in haar enthousiasme, creativiteit en oog voor de persoon in haar stoel. Anne-jolijn heeft de opleiding Make-up & Hair design succesvol afgerond en heeft daarnaast een specialisatie in bruidsmake-up gevolgd. Door haar ruime praktijkervaring met diverse opdrachten voor bijvoorbeeld theater, mode-shows en fotoshoots heeft ze haar kennis verder verbreed.

Ook heeft ze de opleiding allround wenkbrauw stylist afgerond en kun je voor prachtige geëpileerde en geverfde wenkbrauwen bij haar terecht.
Dit voert ze uit in Salon Blend in de Lange hezelstraat in Nijmegen.

Anne-jolijn is o.a. te boeken voor:

Bruids- en gelegenheidsverzorging, Fotografie, Televisie, Tijdschriften, Modeshows, Face painting, Evenementen, Make-overs, Promotie materiaal, theatervoorstellingen maar ook voor uw wenkbrauwen!

Anne-Jolijn Berg

“ Visagie is voor mij meer dan gewoon een mooie make-up aanbrengen, Ik kijk goed naar de persoon waarvan ik de visagie ga doen en probeer altijd de perfecte match te vinden tussen de persoonlijkheid en het beoogde resultaat. “

– Anne-Jolijn