BRUIDSMAKE-UP & KAPSEL

divider

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Op deze speciale en bijzondere dag waardeer ik jouw belang van er zo oogverblindend mogelijk uit komen te zien, onder zo min mogelijk stress.
Hierbij kijk ik dus graag samen met je naar wat je wensen zijn
Tijdens de try-out gaan we samen naar jouw wensen voor het bruidskapsel en bruidsmake-up kijken. Hierbij kijken we naar de stijl, de kleuren of eventuele andere wensen.

Afspraak van te voren

Om in alle rust te bespreken wat de mogelijkheden zijn kun je een afspraak maken, een proef make-up en kapsel. In deze afspraak zullen we alles afspreken voor je grote dag, zodat je op je bruiloft hier niet meer aan hoeft te denken en vol op kunt genieten. Hierbij kijken wij rustig naar wat jouw wensen zijn en proberen we verschillende looks uit.

Op je trouwdag

Het rust moment van de dag, het moment dat je in de stoel zit en ik je make-up doe. Even alles laten gaan terwijl ik je klaar maak voor je grote dag. Ik zorg  ervoor dat ik met de technieken werk waardoor je make-up de hele dag goed blijft zitten. Tranen of geen tranen. Als deel van mijn service krijg je van mij een klein cadeautje mee waar je de hele dag door iets aan hebt.

Ook is het mogelijk om de moeder van de bruid, de bruidsmeisjes of eventuele andere gasten een mooie make-up en/of kapsel te geven. Hiervoor is een leuk tarief als je alles samen boekt.

Prijzen

Bruidsarrangement compleet *: €360,-
*Make-up & haar op de dag inclusief proef make-up & kapsel.

Bruidsarrangement make-up *: €200,-
*Make-up op de dag inclusief proef make-up.

Bruidsarrangement kapsel*: €200,-
*Bruidskapsel op de dag inclusief proefkapsel.

De moeder van de bruid of andere gasten:
Make-up : €40,-
Kapsel : €45,-

Touch up op locatie voor de avond
Make-up : €50,-
Kapsel : €65,-

Toeslag voor 07.00 starten : €40,-

De prijzen zijn inclusief btw.
De prijzen zijn exclusief reiskosten.
Mocht je meer informatie willen, stuur dan gerust een berichtje.

Bruids Make-up

”Anne-jolijn heeft veel plezier in haar werk en dat maakt haar zo goed en professioneel. Dit merk je aan haar manier van werken & dat maakte mijn dag compleet, daarbij was ik enorm blij met het resultaat!”

– Elleke